Kérdése van? Hívjon minket! +36309832739

Blog

Silózás

Tejút Kft.
Tejút Kft.
2021.07.22 20:42
Silózás

Silózás jelentősége

A legjobb, amit a mezőről elkészíthet a fermentált oxigénmentes zöldtakarmány. Bizonyított tény, hogy a zöldtakarmány silózása a leghatékonyabb tárolási mód, mely segít megőrizni a takarmány tápértékét. Minden kétséget kizáróan a legjobb silótároló rendszert a silózsákok jelentik.

Ezt a  cégcsoportunkhoz tartozó Land 2020 Kft. jelenleg a legkorszerűbb és emellett igen kedvező fajlagos költségű- és energiafelhasználású silófólia-töltő présberendezéssel végezi. Cégünk Tejút Kft. által forgalmazott Euro-Bagging silófóliákat használja és ajánlja.

A cégcsoportunkhoz tartozó Silózó Kft hosszú évek óta tömegtakarmányok silózásával foglalkozik, alapos és kitartó szakmai munkánk eredménye, hogy partnereink elfogadták, megszokták és keresik az általunk biztosított szolgáltatást.


Ez a kölcsönösség – termelő és szolgáltató között – biztos piacot jelent, amit manapság nagyon meg kell becsülni. Ezen az úton tovább haladva cégcsoportunk törekszik, hogy megfeleljen a partnerek a szakma és a hatóságok írott és íratlan elvárásainak. Persze nem volt könnyű feladat felszerelni minden igényt kielégítő gépekkel a cégcsopotunkhoz tartozó Land 2020 Kft-t valamint Silózó Kft-t, és szinten tartani a ma is jól működő vállalkozást, de a kitartás a piacorientált szemlélet és a szakmai hozzáértés átsegítette a tulajdonosokat a kezdeti nehézségeken. Folyamatosan törekszünk arra, hogy évről évre színvonalasabb szolgáltatással álljunk partnereink elé, - ily módon is viszonozva az irányukban megnyilvánuló bizalmat.