Kérdése van? Hívjon minket! +36309832739

Blog

Kereskedelem

Tejút Kft.
Tejút Kft.
2021.07.22 20:43
Kereskedelem

Melléktermékek fontossága, gazdaságos betárolásának megvalósítása.

A Land 2020 Kft. a Tejút Kft.-vel együttmuködve csemegekukorica csuhé, szenázs, kukorica szilázs, roppantott kukoricaszem kereskedelmével, silózásával és e termékek silótömlobe történo töltésével foglalkozik.

CSEMEGEKUKORICA CSUHÉ

A csuhé a csemegekukorica gyártás melléktermékeként keletkezik, melyet a Land 2020 Kft által bérbe adott darálógép csövében és héjéban darabol.

Partnereink igényeiknek megfeleloen választhatnak csövében darabolt és csövében egész csuhé között. A darabolt csuhét azon gazdaságoknak ajánljuk, melyek nem rendelkeznek szecskázni képes takarmány kiosztó kocsival.

A csuhé kiválóan alkalmas a betárolt zöldtakarmányok mennyiségének növelésére, és mindazon gazdaságoknak, melyek nem tudnak elegendo (silókukoricát) zöldtakarmányt termeszteni, rosszabb esetben egy csapadékosabb év következményeként nem képesek idoben betakarítani.

A csemegekukorica csuhé szállítását elore egyeztetett ütemben, saját szervezésünkben végezzük.

 Hazai adottságaink között a legjobb, nagy mennyiségben rendelkezésre álló hizlaló takarmány a silókukorica-szilázs.

Minden kétséget kizáróan a legjobb silótároló rendszert a silózsákok jelentik. A klasszikus tárolással szemben, mint pl. a silótér, árkok, stb., a zsákolás gazdasági és üzemeltetési elonyöket nyújt.

A LAND 2020 Kft. évente mintegy 60.000 tonna ilyen módon történo takarmány, tárolását valósítja meg. Ezt jelenleg a legkorszerubb és emellett igen kedvezo fajlagos költségu- és energiafelhasználású Euro – Bagging silófólia-tölto és roppantó présberendezéssel végezzük.